početna / Novosti / Najljepše okućnice Grada Svete Nedelje u 2017.povratak

Najljepše okućnice Grada Svete Nedelje u 2017.

Dodijeljena priznanja i nagrade za najljepše okućnice Grada Svete Nedelje u 2017. godini u sklopu programa proslave Dana grada Svete Nedelje

Nagrade i priznanja dobitnicima svečano su uručili gradonačelnik Dario Zurovec  i njegova zamjenica Marija Hršak u subotu, 10. lipnja 2017. godine u sklopu programa proslave Dana grada Svete Nedelje na glavnom gradskom trgu.
 

Turistička zajednica grada Svete Nedelje i ove je godine organizirala u svibnju natječaj za izbor najljepše okućnice grada Svete Nedelje u 2017. godini.
 
Temeljem zaprimljenih prijava, ocjenjivačka komisija u sastavu Ivane Petravić iz tvrtke Svenkom, Jelene Žužul  iz Grada Svete Nedelje te Monike Golubić  iz Turističke zajednice grada Svete Nedelje, 31. svibnja obišla je teren te ocijenila prijavljene kandidate.
 
 
Rezultati:
Najljepše uređene okućnice Grada Svete Nedelje u 2017. godini:
  • 1. mjesto: SANJA ČAČKOVIĆ – Sveta Nedelja
    (nagrada: priznanje, knjiga i poklon bon u vrijednosti 1.000,00 kn)
  • 2. mjesto: MONIKA POSAVEC - Brezje
    (nagrada: priznanje i poklon bon u vrijednosti od 700,00 kn)
  • 3. mjesto: ANTO BRATIĆ – Jagnjić Dol
    (nagrada: priznanje i poklon bon u vrijednosti 400,00 kn)
 
Zahvalnice i prigodni dar za sudjelovanje u akciji dodijeljene su: Josipi Regvat iz Orešja, Jadranki Šeketa iz Brezja, Ingrid Šokac iz Kerestinca, Ivani Filipović iz Bestovja, Zdenki Resar iz Orešja, Tajani Golik iz Svete Nedelje i Mihaeli Fauković iz Brezja.
 
 
Turistička zajednica grada Svete Nedelje zahvaljuje svima koji uređenjem svojih okućnica pridonose da naš Grad čine još ljepšim, uređenijim i ugodnijim za život .